Kök från Ballingslöv

Planera ditt kök direkt på webben:

 

Behöver du hjälp med montering av ditt nya kök?
Vi har köksmontörer i både Karlstad och Arvika som gärna kommer och hjälper dig med montering.


Köket är hemmets hjärta

Oavsett hur många ni är som brukar sitta runt bordet till middagen är trivseln i centrum. Köket är hemmets hjärta. Här möts vi morgon som kväll, vardag som helg. Över morgonkaffet bollar vi dagen som kommer och under kvällsmaten pratar vi om dagen som varit. Vi ser fram emot helgen under trivsamma lördagsfrukostar och delar långa, njutbara middagar med vännerna. Behöver vi säga att köksdesign är viktigt?

Kök från Ballingslöv

Richardsons samarbetar med Ballingslöv som är en av marknadens främsta köksleverantörer. I våra köksutställningar i Karlstad och Arvika kan du låta dig inspireras av kök av hög kvalitet, snygg design och klok funktion. Boka en tid med oss så kan vi hjälpa dig att skissa på ditt drömkök.

Kök med stil och design

När det är dags för dig att köpa nytt kök finns såklart en uppsjö av alternativ att välja bland. För oss är det viktigaste att du hittar ett kök som du kommer att trivas i och som har en design som passar din stil.

Exempel på kök från BallingslövEtt kök från Ballingslöv kan du anpassa helt efter eget tycke och smak för att skapa det där köket du alltid drömt om. I våra köksutställningar i Karlstad och Arvika finns flera varianter av:

  • luckor
  • lådor
  • bänkskiva
  • knoppar
  • handtag

och mycket mer att välja bland. Skulle du känna dig lite osäker på vad som passar så kan du ta hjälp av våra duktiga köksdesigners för mätning och planering av ditt nästa kök.

Färdigmonterade kök från Ballingslöv

Vid montering av ett nytt kök är det oerhört viktigt att skåp och lådor har en bra passform för att undvika att köket blir snett eller att viktiga funktioner går förlorade. En anledning till att vi på ELON Richardsons valt att samarbeta med Ballingslöv är att de monterar färdigt stommarna redan i fabriken. På så sätt kan du undvika att köket blir skevt och får ett stadigt, stabilt och lättmonterat kök med perfekt passform, direkt vid leverans.

Behöver du hjälp med montering av ditt nya kök? Vi har köksmontörer i både Karlstad och Arvika som gärna kommer och hjälper dig med montering.

Kök som garanterar kvalitet

När du byter till ett kök från Ballingslöv får du inte bara snygg design och kloka funktioner. Du gör dessutom en investering som höjer värdet på din bostad. Ditt nya kök ska vara hjärtat i ditt hem under många år framöver. Därför är det viktigt att det håller hög kvalitet och klarar det vardagliga slitaget.
 
Vi vet att ett kök från Ballingslöv håller länge. Därför känner vi oss trygga med att kunna lämna 20 års garanti på lådfunktioner och gångjärn i våra kök. Kom in till någon av våra köksutställningar i Arvika eller Karlstad för att titta närmare på Ballingslövs smidiga lösningar och höga kvalitet.

Leverans direkt från Ballingslöv

Transport av ditt kök direkt från Ballingslöv

När du beställer ett kök från oss på ELON Richardsons får du det levererat direkt hem till dig, oavsett var i Värmland du bor. För att minimera risken för transportskador kommer inga delar till ditt kök att samtransporteras med andra produkter eller mellanlanda. Istället transporteras köket direkt från Ballingslövs fabrik, hem till dig, i specialanpassade kökstransporter.

Designa ditt kök hos oss

Välkommen att besöka någon av våra butiker i Arvika eller Karlstad för att designa ditt drömkök från Ballingslöv. Sedan kan du lugnt åka hem och invänta en trygg och säker leverans direkt från fabrik.

Välkommen in till våra köksutställningar i Karlstad och Arvika för att designa ditt nästa kök!

Planera ditt kök direkt på webben: