Frågor & Svar

Har du frågor om gräsklippare, kök, dammsugare, trender och färger, då har du hittat rätt. Här samlar vi de vanligaste frågorna som gäller vårt sortiment och våra butiker. Vill du hellre prata med oss; hör av dig »

Vill du veta när våra butiker har öppet?

Vad har ni för belysning?

Vad erbjuder ni för sortiment ?

Vi har armaturer för inomhus, utomhus och badrumsbelysning. Även LED-lister. Stort sortiment av energieffektiva ljuskällor och t.ex. Philips HUE där du styr ljuset med en app.

Elon bistro ask vit kök

Vad har ni för kök?

Vilket köksfabrikat säljer ni och vilken trend gäller nu ?

Vi säljer och installerar Ballingslöv, Svenska kvalitetskök och just nu gäller färgerna : Ostronbeige, grönt och gråa kulörer gärna i kombination med system 10 som ger ett mycket fräscht intryck.

Vad har ni för dammsugare?

Vilka typer av dammsugare finns det ?

Vanliga golvdammsugare säljs mest, men centraldammsugare och robotdammsugare ökar kraftigt.

Självdoserande tvättmaskin / diskmaskin?

Finns det självdoserande produkter ?

Ja. Flera alternativ av tvättmaskiner finns nu på marknaden och även diskmaskiner har nu anlänt. Nästan alla överdoserar, så t.ex. på en tvättmaskin sparar du ca 600-700 kronor per år då den doserar exakt på millilitern.

Spishäll – 3 efterfrågade funktioner

Induktion, Pyrolys och Häll med integrerad fläkt

Vad är bra med dessa egenskaper ?

  • Induktion innebär minskad elförbrukning med ca 30%, snabb reaktion och uppvärmningstid samt mycket lätt att rengöra då inget bränner fast.
  • Pyrolys i ugnen innebär att den värms upp till ca 500 grader, så efter processen torkar du bara ur askan på ett par minuter.
  • Häll med integrerad fläkt är perfekt t.ex. vid köks-ö lösning. Du slipper ha en frihängande köksfläkt framför ansiktet som stör din utsikt. Finns recirkulerande kolfilterlösning eller fritt utblås med kanal till utsidan.

Hur stor gräsyta klarar en Husqvarna Automower av?

Husqvarna Automower har modeller från 600 kvadratmeter upp till 5 000 kvadratmeter +/- 20%.

Luftvärmepump – vad kan den göra ?

Förutom att värma upp ditt hem kan den kyla ner det varma sommardagar, avfukta luften eller bara ventilera med fläkten.

Hur länge har Elon öppet?

Du har alltid nära till någon av våra butiker. ELON Richardsons finns  i Karlstad, Arvika, Säffle och Grums och du är lika välkommen vilken du än väljer.

Kontakt & öppet »

Var kan jag köpa diskmaskin?

Du hittar hela vårt sortiment på elon.se och du är välkommen till våra butiker och titta uppleva dom på plats. Hör gärna av dig om du har fler frågor.
Kontakt & öppet »