Våra butiker

Vi har butiker i Arvika, Karlstad, Säffle och Grums så att du alltid har nära till en Elon-butik o Värmland. Välkommen in och få experthjälp angående dina vitvaror, din nya gräsklippare eller om belysning.

Vi har öppet 10-18 med undantag för lokala avvikelser.

Elon Richardsons i Arvika, Karlstad, Säffle & Grums

Hos oss är du alltid välkommen på både kaffe och råd och du får alltid:

  • hjälp av kunnig personal
  • ett brett urval
  • långa garantier. 5 år på stora delar av sortimentet
  • en miljöcertifierad butik.
  • egna montörer som levererar,  installerar och tar med dina gamla vitvaror i retur på ett miljövänligt sätt till låg kostnad
  • egna servicetekniker exklusivt för våra kunder
  • och vi använder KLARNA som betalningsalternativ.

Kom in och ta en kopp kaffe, så visar vi vårt breda sortiment!

Våra butiker

5 års garanti
på utvalda vitvaror

Vi på ELON vet att det är viktigt att känna sig trygg i sitt köp. Inte bara vid själva köptillfället, utan hela vägen hem. Och lång tid därefter.

Din nya vitvara ska vara en medhjälpare i hemmet under en lång period. Då kan det kännas extra bra att veta att ELON har fem års garanti på många utvalda produkter.

Våra garantier

Välkommen till din Elon/ Richardsons butik i Grums!

Elon Richardsons i Grums är den lilla butiken med det stora utbudet och är till för dig som vill ha det enkelt, gillar trygghet och vill ha mycket att välja på. Vi på Elon Richardsons i Grums är kända för vår höga servicenivå och våra nöjda kunder brukar rekommendera oss till andra.

Bli nöjd med kyl, frys & ugn

Till oss kommer kunderna om och om igen och det är hos oss du kan köpa vitvaror så som kyl och frys, spisar och hällar, ugnar, diskmaskin eller tvättmaskin och torktumlare till förmånliga priser.

I vårt sortiment i Grums hittar du också kökstillbehör, rakapparater och dammsugare, personvård, hälsa, luftvård, värme samt belysning.

Kvalitesmärken på kyl, frys & andra apparater

Vi har det mesta du kan behöva när det kommer till apparater och tillbehör för ditt hem.

Vi för kända varumärken som Husqvarna, Miele, Samsung, Grundig, Bosch, Electrolux och KitchenAid med flera och det borgar för kvalitet.

Kontakt

Få kompetenta råd från hela Elon i Grums

Är du osäker på vad du ska välja – fråga oss om råd! Vår kunniga personal i Grums hjälper gärna dig att hitta rätt bland vårt stora utbud av produkter. Och du har tillgång till allt som hela Elon-kedjan kan erbjuda, så ditt val är att handla tryggt online eller i butik.

Det vi inte har hemma finns oftast i vårt stora centrallager och därifrån kan vi få en stor del av vårt sortiment levererat inom tre dagar.

Leverans hem & installation i Grums

Behöver du hjälp med hemleverans och installation av tunga varor kan vi ordna det med. Vi kan också ta emot och forsla bort era utbytta vitvaror och maskiner. Säg bara till i kassan så hjälper vi dig att boka detta.

Hos oss kan du lita på att du köper kvalitet till bra pris med stor trygghet.

Välkommen på ett besök i butiken eller på vår hemsida!